Gunhild Bøgseth

Daglig leder og Partner

Mail: Gunhild.bogseth@gjeslingan.no
Tlf: 419 00 283 

Gunhild har lang erfaring som leder i offentlig, privat og frivillig sektor.  Hun har jobbet med store byutviklingsprosjekter i Oslo og Fredrikstad og anleggsutvikling for idrett og fysisk aktivitet. Gunhild har vært etatssjef for Miljø- og byutviklingsetaten i Fredrikstad kommune og divisjonsdirektør for utredningsdivisjonen i Bymiljøetaten i Oslo kommune. Hun ledet blant annet Oslo kommunes investeringsprogram i forbindelse med Tøyenløftet. 

Gunhild har hovedfag i idrettspsykologi fra Norges idrettshøgskole kombinert med markedskommunikasjon fra Norges Markedshøgskole. Hun gjennomførte Solstrandprogrammet i regi av AFF i 2017, og har en master i NLP leadership. 

Gunhild er mentor og mental sparringspartner, NLP – coach og opptatt av å kunne bistå mennesker slik at de står trykt i egne valg og egen utvikling.

Hans Edvardsen

partner

Mail: Hans.edvardsen@gjeslingan.no
Tlf: 900 21 888

Hans har ledet store omstillingsprosesser i både offentlig og privat virksomhet. Han har erfaring fra blant annet SAS, Posten Norge og Entra. Han har også vært etatssjef for Bymiljøetaten i Oslo kommune og vise administrerende direktør i det børsnoterte selskapet Scandinavian Property Developement (Fornebu utvikling/OBOS). Hans er styremedlem i stiftelsen Fontenehuset, Fredrikstad.

Hans er siviløkonom med master i styring og ledelse fra Oslo Met. Han gjennomførte Solstrandprogrammet i regi av AFF i 1990.